Blij met mezelf – Glücklich mit mir (Duits)

12.90

Beschrijving

‘Happy Within’ is een kinderboek dat kinderen over de hele wereld zal helpen zelfliefde te leren en te waarderen, en vooral diversiteit te omarmen.

De boodschap van het boek is kinderen de steun en het vertrouwen te geven om gelukkig te zijn met zichzelf en in hun eigen huid. Alle kinderen zijn mooi, ongeacht waar ter wereld ze vandaan komen, ongeacht hun ras, achtergrond, enz. In het boek komen uiteenlopende personages voor met de boodschap dat we allemaal van onszelf moeten houden en elkaar moeten steunen om het beste uit onszelf te halen.

Het is een positief kinderboek dat kinderen leert trots te zijn op zichzelf, trots op wie ze zijn en trots op hun uniciteit. Het leert dat geluk niet afhankelijk is van anderen en begint met van jezelf houden. Alleen door zelfliefde en geloof in jezelf is het mogelijk om van binnen gelukkig te zijn.

 

    • Ideaal voor kinderen van 3-8 jaar.
    • Een fantastisch boek voor scholen, leerkrachten en opvoeders.

Meertalige boekjes zijn een grote troef op school of thuis.
Door het positief inspelen op de thuistaal van de leerling krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen, als leerlingen zichzelf mogen zijn in al hun identiteiten, gaan ze zich beter in hun vel voelen.
Je kan de meertalige boekjes in de klas gebruiken maar ook thuis hebben ze hun nut bij de ondersteunig van het leren van de moedertaal of thuistalen. “Kinderen leren sneller als hun moedertaal rijk is” :Ludo Heylen.

Dit boekje is een softcover. Je steunt met je aankoop een kleine mixed-family business dat zich inzet voor meer inclusie en kennis rond meertaligheid met wie we nauw samenwerken. Dankzij jouw aankoop kan ons gamma uitbreiden, naar steeds meer talen en combinaties.

Jouw taal of talen combo niet beschikbaar?
Laat het ons weten via het contactformulier, wie weet kunnen we iets voor jou betekenen!

 

 

 

 


Specificaties

Auteur: Marisa J.Taylor
Uitgeverij: Lingo Babies
Aantal bladzijden: 36
Productcode: 1916395600
Illustrator: Vanessa Balleza
Vertaler: Sarah Van Diermen - Valentine Van Dooren
Uitvoering: Paperback
Taal: Allemand, Néerlandais

1 en stock

Âge

2+, 4+, 6+, 8+

Langue

Allemand, Néerlandais

Vous aimerez peut-être aussi…