Goed in je vel spel – Kieskleurig

29.95

Beschrijving

Dit Lekker in je vel Spel bevat 30 geïllustreerde kaarten vol diversiteit met per kaart verschillende reflectievragen, affirmaties of creatieve oefeningen. Compleet met een werkinstructie.

Alle kaartjes in deze set hebben te maken met de volgende ontwikkelingsthema’s:

1. Geloven in jezelf en positief denken
2. Omgaan met emoties
3. Wilskracht en discipline
4. Omgaan met tegenslag
5. Grenzen aangeven
6. Denken in oplossingen

Geschikt voor kindjes vanaf 6 jaar als je het maximale uit het spel wilt halen, alle verdiepende vragen wilt kunnen toepassen. Maar kan ook zeker gebruikt worden met jongere kinderen op een luchtigere manier.
Geschikt voor thuis, leerkrachten, coaches en therapeuten.

 

Het is geen geheim dat mentale gezondheid één van de grootste problemen is van deze tijd. Er moeten meer handvaten komen voor ouders en leraren om ook jonge kinderen vaardigheden bij te brengen over mentaal gezond blijven. We kunnen kinderen niet beschermen tegen alle vervelende en lastige situaties in het leven, hoe graag we dat ook willen. Maar wat we wel kunnen doen is ze bewust helpen skills te ontwikkelen die hun weerbaarheid, zelfvertrouwen en innerlijke kracht vergroten. Zodat ze sterk in hun schoenen staan ongeacht wat het leven ook brengt. Dit Goed in je vel Spel is een simpele stap die kunt nemen om hiermee aan de slag te gaan!

Naast goede voeding, genoeg beweging en je best doen op school is het zo belangrijk om ze ook mentaal te voeden, helpen emotioneel sterk te zijn! Zodat onze kinderen lekker in hun vel zitten, zichzelf kennen en durven zijn en daarmee voorbereid zijn op allerlei situaties met krachtige mindset.

Wat is innerlijke kracht?
Sterk zijn van binnen betekent dat je kennis, skills en een positieve houding hebt die je gaan helpen allerlei moeilijkheden te overkomen. Het betekent dat je niet overwhelmed raakt wanneer er veranderingen of moeilijkheden op je pad komen. Dat je niet opgeeft tijdens zware tijden.
Geloven in jezelf en na vallen weer opstaan.

Skills voor innerlijke kracht:
Bewust zijn van jezelf en je emoties
Geloven in jezelf en positief kunnen denken
Wilskracht en discipline
Denken in oplossingen en keuzen kunnen maken
Een doel voor jezelf kunnen stellen en daarnaar toe werken
Hoe eerder je begint met deze skills aanleren hoe sterker ze ingeprent zijn, en hoe makkelijker ze ook weer opgeroepen kunnen worden wanneer het nodig is. Om goed in je vel te zitten, is het belangrijk om je bewust te zijn van je stemmingen en emoties.

Hoe beter je begrijpt wat je voelt, hoe zelfbewuster je wordt!

Neem zeker een kijkje naar bij de andere prodcuten van Kieskleurig.


Rupture de stock

Vous aimerez peut-être aussi…