Prinses Arabella en de Sint + pop

34.95

Beschrijving

“Kinderen hebben de behoefte aan zowel spiegels als ramen. Veel gekleurde kinderen zien de wereld alleen via ramen en zij hebben spiegels nodig. Andere kinderen zien alleen spiegels en zij moeten de wereld ook door ramen leren zien.” – Sharron McElmeel
Meer lezen

Met deze knuffelzachte Arabella pop maak jij menig kindje blij. Voor thuis of in de klas, voorlezen uit Prinses Arabella en de Sint was nog nooit zo fijn!

Het is bijna Sinterklaas en prinses Arabella wil maar één ding. ‘Ik wil Sinterklaas voor Sinterklaas!’ roept ze. Op een vroege ochtend haalt het vliegtuig van de koning de Sint op. Prinses Arabella is dolblij met haar cadeau. Maar de Sint is niet gelukkig. Hij heeft nooit eerder met het vliegtuig gereisd, het ontbijt is anders dan anders, er zijn geen pieten en geen paard … Hoe moeten alle kinderen nu hun pakjes krijgen?

Opnieuw een vrolijk en verrassend verhaal over de guitige, zwarte prinses Arabella. Razend populaire reeks! De boeken van Arabella werden meermaals herdrukt.

 

Koop jij dit boek en de pop graag voor je school of vereniging maar heb eerst een bestelbon of factuur nodig? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

PS: Kleertjes nodig voor de pop? Dat kan!


Specificaties

Auteur: Mylo Freeman
Uitgeverij: De Eenhoorn
Aantal bladzijden: 32
Productcode: 9789058389725
Illustrator: Mylo Freeman
Uitvoering: Hardcover
Taal: Néerlandais

2 en stock

Âge

2+, 4+, 6+

Langue

Néerlandais