Prinses Arabella gaat naar school

17.95

Beschrijving

Prinses Arabella mag voor het eerst naar school. Ze ontmoet er de prinsessen Ling en Sofie. De prinsessen leren linten doorknippen en keurig rechtop lopen. De volgende dag mogen ze hun lievelingsdier meenemen. Wie neemt Arabella mee?

‘De warme tekeningen en de eenvoudige tekst van Mylo Freeman zijn leuk voor beginnende lezers.’ (De Bond, oktober 2008)

‘Het boek biedt goede aanknopingspunten om het thema ‘andere culturen’ bij kleuters te behandelen. Aantrekkelijke omslag met daarop Prinses Arabella die de handen van haar ouders vasthoudt op weg naar school. Met knipplaat, die gebruikt kan worden als puzzel. Leuk, aandoenlijk verhaal over de eerste schooldag van een prinses.’ (NBD Biblion, december 2008)

‘Dit groot formaat prentenboek heeft weer originele sfeervolle illustraties met een paar regels tekst. Het prinsessenverhaal zal niet alleen meisjes, maar ook jongens aanspreken want de ondeugendheid van Arabella spat van de pagina’s af. Zeker een aanrader voor kleuters vanaf 4 jaar’ (Plantage, september 2008)

‘Freeman neemt de lezer bij de hand en toont hem heel doelgericht datgene wat ze wil tonen. De personages zijn ten slotte speels, en door ieder prinsesje een andere huidskleur te geven krijgt het verhaal ook een multiculturele laag.’ (De Leeswelp, november 2008)

Koop je graag dit boek maar je hebt eerst een bestelbon of factuur nodig voor de school of vereniging? Neem contact met ons op via het contactformulier.


Specificaties

Auteur: Mylo Freeman
Uitgeverij: Eenhoorn
Aantal bladzijden: 26
Productcode: 9789058384928
Illustrator: Mylo Freeman
Uitvoering: Hardcover
Taal: Néerlandais

Rupture de stock

Catégories : , Étiquettes : , ,
Poids 0.381 kg
Dimensions 30.4 × 21.8 × 0.8 cm
Langue

Néerlandais

Âge

2+, 4+, 6+