Uitbreiding inclusieve dagritmekaarten – kleuterklas – Kieskleurig

8.95

Beschrijving

Shop hier exclusief enkel de uitbreiding op de dagritme kaarten. Mocht je al eens de eerdere set hebben gekocht, is dit het perfecte product om uit te breiden! Deze uitbreiding bestaat uit 10 nieuwe kaarten, geschikt voor jonge peuters op het dagverblijf tot de kleuterklas of zelfs daarna. Perfect om dit nieuwe schooljaar meteen goed te beginnen door herkenning te bieden voor alle kinderen.

Wat je precies krijgt? Bekijk hieronder even de waslijst aan activiteiten die er in zitten. Sommige kaartjes vind je er zelfs dubbel in,  zodat die vaker op een dag gebruikt kunnen worden.

Handgetekende illustraties
Alle kaarten zijn A6 formaat (10,5 x 14,8 cm)
330 grams FSC stevig karton
Verpakking 12 x 16 x 4 cm

Verliefd op dit setje kaarten maar je hebt eerst een bestelbon of factuur nodig voor de school of vereniging?
Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Uitbreiding Dagritme kaarten kleuterklas :

timmerhoek – zwemmen – puzzelen – winkel – watertafel – speelhuis – lichtbak – werken aan tafel –  zandbak – sensorisch spel –

Dagritmekaarten van Kieskleurig zijn bedoeld om (jonge) kinderen structuur en houvast te geven tijdens de dag of week. Dagritmekaarten zijn handig om aan kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders te laten zien hoe de dag eruit ziet. Ze worden samen opgehangen. Op elke kaart staat een activiteit van de dag afgebeeld, in chronologische volgorde. Ze geven kinderen en ouders inzicht in het verloop van de dag. Duidelijkheid in de vorm van een voorspelbaar dagritme zorgt ook voor meer rust bij kinderen. Niet weten waar je aan toe bent of wat je zo meteen gaat doen vinden ook de meeste volwassenen niet chill. Voor kinderen is dat een stuk lastiger en het kan bij hen dan ook zorgen voor veel onnodige onrust. Dankzij een vast dagritme (waar ze zelf naar kunnen kijken middels de dagritmekaarten) zorg je voor rust in de klas. Kinderen die weten waar ze aan toe zijn voelen zich namelijk blijer en zijn rustiger.


1 en stock

Poids 330 kg
Dimensions 16 × 12 × 4 cm